Lyfter lanceert nieuw bureau gericht op duurzame samenwerking.

Het bouwen van websites en webshops is iets wat we al 5 jaar vol passie doen. En, al zeggen we het zelf, inmiddels zijn we daar ook best goed in. Steeds vaker worden we uitgedaagd met vragen die de techniek overstijgen. Maar bij deze vragen willen we jullie natuurlijk ook gewoon helpen. Daarom zijn we, samen met onze partner BOOM, Smartner gestart: een bureau dat met gelijkwaardige en langdurige samenwerkingen duurzame digitale oplossingen creëert. 

Wij bouwen websites en webshops en daar komt natuurlijk van alles bij kijken. Om onze klanten in de breedte te kunnen helpen, werken we vanuit Lyfter daarom graag samen met gespecialiseerde partners. Denk hierbij aan marketing, fotografie of copywriting experts. Door deze samenwerkingen helpen we de websites die we maken naar een nog hoger niveau. Maar sommige projecten vragen om meer dan ingevlogen expertise.
Eric zegt hier het volgende over: “We ontwikkelen al jaren hoogwaardige websites en webapplicaties. Wij vinden dat we als webbouwer niet de enige partij zijn die inhoudelijk mee moeten denken in een project. Samen met anderen kunnen we het naar een nog hoger niveau tillen. Smartner biedt ons die kans. We kunnen meer expertises samenbrengen, meer de diepte in gaan en ook op langere termijn inhoudelijk mee blijven denken.” 

Smart partnerships = Smartnerships

De kracht van Smartner zit hem dus juist in de inhoudelijke samenwerkingen. De naam Smartner komt dan ook letterlijk van Smart partnerships, oftewel Smartnerships. Allerlei expertises en vakidioten worden samengebracht: BOOM, wijzelf, de klant, andere bureaus en externe experts. Zo ontstaat er één team dat elkaar aanvult en versterkt vanuit allerlei verschillende expertises. Ze werken langdurig en inhoudelijk samen om je te helpen met jouw vraagstuk. Daarbij staat de eindgebruiker op de eerste plaats. Zo creëren we optimale gebruikerservaringen met behulp van techniek.

Dankzij de samenwerking met BOOM hebben we al een solide basis. Samen brengen we namelijk ruim 30 jaar kennis en ervaring met ons mee. Die kennis en ervaring hebben we de afgelopen twee jaar al toe kunnen passen op een aantal mooie en ambitieuze projecten. Met Smartner gaan we iedere digitale uitdaging graag aan. Van e-learning platform tot een compleet nieuw digitaal product. En van analyse en advies tot uitvoering. 

Meer weten over Smartner? Check Smartner.agency

 

Foto door: Nick Franken
V.l.n.r.: Luuk Schils, Hans van den Boom, Jasper Rijk, Joep Suijkerbuijk, Eric Verheijen

Benieuwd naar Smartner?

Je kan natuurlijk al een hoop vinden op de website, maar een gesprek is toch vaak ook wel gezellig.
Eric vertelt je er dan ook graag meer over!

Stuur een mail!