SEO, het toverwoord binnen online marketing

Wij zijn dag in, dag uit met websites bezig. Misschien dan wel met het bouwen van het technische fundament, maar een woord als SEO is ons zeker niet onbekend. Vanuit de techniek zijn we daar namelijk ook mee bezig. Search engine optimization, ookwel SEO, wordt door allerlei verschillende aspecten beïnvloed. Eén hiervan is de techniek en snelheid van je website, dit is waar de bal bij ons ligt, maar het belangrijkste aspect is de content. Om voor zoekmachines optimaal vindbaar te zijn, moet je rekening houden met allerlei regels. Hier kun je cursussen voor doen, boeken voor lezen of gebruik maken van allerlei tools. Zo nemen we in het framework standaard Yoast mee. Maar een tool die ook veel potentie heeft, kun je vinden bij Marketing Madheads.

Niet “nog zo’n” marketing partij: Marketing Madheads

Marketing Madheads is een enthousiaste marketing partij uit Breda. Zij gaan uit van de kracht van zelf doen. Niet meer afhankelijk zijn van een externe marketing partij, maar zelf de touwtjes in handen hebben. En dat is dus ook precies waar ze jou bij willen helpen. Ze hebben een online tool ontwikkeld die je helpt bij het optimaliseren van SEO van je website. Zo kun je zelf aan de slag met jouw online marketing en vindbaarheid. 

Platform M

Er zijn natuurlijk al een hoop verschillende marketing tools beschikbaar, zoals we bijvoorbeeld Yoast al noemden. Maar dat is juist het probleem waar ze bij Marketing Madheads tegenaan liepen. Waarom moeten switchen tussen allemaal verschillende tools als je het ook in één kan integreren? Dat is wat platform M maakt: De top 25 voorkeurstools geïntegreerd in 1 platform. Alles overzichtelijk bij elkaar om zelf proactief met online marketing aan de slag te gaan. 

De SEO challenge

Ondanks dat Marketing Madheads met hun platform uitgaat van jouw eigen kracht, laten ze je natuurlijk niet helemaal alleen in het diepe zwemmen. Naast dat er altijd een expert klaarzit om je te helpen, helpen ze je ook graag op weg met de SEO challenge. Hierbij word je uitgedaagd om meteen met de tool aan de slag te gaan. Ze geven uitleg over hoe je de tool moet gebruiken en daarbij ook extra uitleg over hoe SEO werkt. Met de challenge ben je 10 werkdagen ongeveer een halfuurtje per dag bezig. Aan de hand van opdrachten, video’s en uitleg leer je de tool en de basics van SEO kennen en ga je meteen aan de slag met jouw website. 

Kortom, wil jij graag zelf proactief aan de slag met SEO bij jouw website? Dan is de tool van Marketing Madheads misschien iets voor jou. Je kan hem gratis 14 dagen uitproberen of natuurlijk meedoen aan de eerst volgende challenge

Nieuwsgierig?

Je kan je natuurlijk meteen aanmelden voor de Summer challenge om kennis te maken met het platform van Marketing Meadheads. Maar als je vragen hebt kan je ons ook altijd even bellen, of een email sturen.

Neem contact met ons op