Vanaf nu ook: partner van Mollie!

Vanaf 21 augustus zijn wij trotse partner van Mollie geworden.Daardoor kunnen we integraal gebruikmaken van alle oplossingen van Mollie en houden we daarbij een vinger aan de pols voor onze klanten. Via de Mollie developer tools kunnen we onze eigen oplossingen ontwikkelen en kunnen we onze klanten nog beter helpen.

 

Wie is mollie eigenlijk?

Tegenwoordig kom je Mollie steeds vaker online tegen in het online betaalverkeer. Mollie is een payment provider die onder andere betalingen voor webshops verwerkt. Wanneer je een product af wilt rekenen op een webshop, dan komt Mollie in actie. Mollie zorgt ervoor dat je vanuit jouw webshop betaalmogelijkheden kan aanbieden, waarbij klanten op een veilige manier kunnen betalen via bijvoorbeeld iDeal of Credit Card. Omdat Mollie het betalingsproces van de webshop overneemt, kan het zomaar zijn dat je de naam Mollie al eens op een afschrift hebt zien staan. Mollie is volledig gratis is gebruik, waarbij je enkel scherpe transactiekosten hoeft te betalen.

 

Mollie voor developers

Niet alleen bedrijven en organisaties profiteren van het gemak van Mollie. Ook developers worden in de watten gelegd. Doordat Mollie gebruik maakt van zogenaamde API’s, is er geen directe koppeling met een bank. Hierdoor is het voor ontwikkelaars veel gemakkelijker om IDEAL op een veilige manier in de webshop te implementeren. Ook bieden deze API’s de mogelijkheid om tot maatwerkoplossingen te kunnen komen.

 

Wat gaat er veranderen?

Eigenlijk weten al onze klanten met betaalopties binnen de website of shop al dat Mollie een hele betrouwbare oplossing is. Iedere webshop die we ontwikkelen voorzien we namelijk al standaard van een Mollie koppeling. Doordat we vanaf nu official Mollie partner zijn kunnen we daar nog een stapje verder in gaan. Zo opent dit voor ons de deur naar complexere maatwerkoplossingen. Ook hebben we vanaf nu een direct aanspreekpunt voor hulp en vragen en kunnen we vanaf nu ook direct met je meekijken in jouw Mollie account om koppelingen te configureren of optimaliseren. Tenslotte kunnen we voor webshops met veel volume (> €100.000 per maand) scherpere tarieven aanvragen.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je Mollie account aan ons partner programma te koppelen zodat we je helemaal kunnen ontzorgen rondom betalingen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!