Vanaf nu ook: partner van Mollie!

Sinds 21 augustus zijn wij trotse partner van Mollie! Daardoor kunnen we integraal gebruikmaken van al hun tools en blijven we voor onze klanten up-to-date met de techniek. Met gebruik van de developertools kunnen we ook onze eigen oplossingen ontwikkelen, zo kunnen we onze klanten nog beter helpen.

Wat is Mollie eigenlijk?

Tegenwoordig kom je Mollie steeds vaker tegen tijdens het onlineshoppen. Mollie is een payment provider die onder andere betalingen voor webshops verwerkt. Wanneer je een product wil afrekenen op een webshop, dan komt Mollie in actie. Het zorgt ervoor dat je vanuit jouw webshop betaalmogelijkheden kan aanbieden, waarbij klanten op een veilige manier kunnen betalen via bijvoorbeeld iDeal of Credit Card. Het betalingsproces wordt dus eigenlijk door ze overgenomen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je de naam “Mollie” al eens op een afschrift hebt zien staan. Het is daarbij volledig gratis is gebruik, er zijn alleen de scherpe transactiekosten die je maar hoeft te betalen.

Mollie voor developers

Niet alleen bedrijven en organisaties profiteren van het gemak van Mollie. Ook developers worden in de watten gelegd. Doordat Mollie gebruik maakt van zogenaamde API’s, is er geen directe koppeling met een bank. Hierdoor is het voor ontwikkelaars veel gemakkelijker om IDEAL op een veilige manier in de webshop te implementeren. Ook bieden deze API’s de mogelijkheid om tot maatwerkoplossingen te kunnen komen.

Wat gaat er veranderen?

Eigenlijk weten al onze klanten met betaalopties binnen de website of shop al dat Mollie een hele betrouwbare oplossing is. Iedere webshop die we ontwikkelen voorzien we namelijk al standaard van een Molliekoppeling. Doordat we vanaf nu official Molliepartner zijn kunnen we daar nog een stapje verder in gaan. Zo opent dit voor ons de deur naar complexere maatwerkoplossingen. Ook hebben we vanaf nu een direct aanspreekpunt voor hulp en vragen en kunnen we vanaf nu ook direct met je meekijken in jouw Mollieaccount om koppelingen te configureren of optimaliseren. Tenslotte kunnen we voor webshops met veel volume (> € 100.000 per maand) scherpere tarieven aanvragen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om je Mollieaccount aan ons partner programma te koppelen zodat we je helemaal kunnen ontzorgen rondom betalingen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!