Lyfter gaat verhuizen!

2020 wordt een jaar met goede voornemens voor ons, wij gaan knallend het nieuwe jaar in met een nieuw kantoor. Wij gaan namelijk verhuizen! Waarschijnlijk hebben jullie al mogen meegenieten van klus-updates op Instagram of Facebook. Hier posten wij met trots de voortgang van al het kluswerk, want na flink wat inspanning begint het al echt ergens op te lijken!

Drie weken geleden kregen wij de sleutels van ons nieuwe pand in Steenbergen. Toen kwam direct ons alter-ego naar boven: van developers overdag, naar klussers in de avond. Op de eerste dag hebben wij geleerd hoe we een muur konden plamuren en het vervolgens te schuren en bij te werken. Na een lak verf er overheen konden wij met trots zeggen dat wij dit muurtje zelf hebben bewerkt.

Naast het ruwe kluswerk zijn wij ook bezig met de inrichting van het kantoor. Zo heeft iedere Jedi een plattegrond gekregen waarbij zij zelf kunnen schetsen hoe het kantoor ingedeeld moet gaan worden. Met een Pinterest bord kunnen we allemaal inspiratie toevoegen voor leuke ideeën. Uiteindelijk komt dit allemaal samen tot een super vet kantoor waar wij de komende jaren samen verder kunnen groeien. 

 

“De nieuwe locatie zal ervoor zorgen dat we als team een nieuwe stap kunnen zetten en onze operaties verder kunnen professionaliseren. “ – Axel, Software Engineer Jedi Knight

 

 

“Het nieuwe kantoor zorgt ervoor dat wij als Lyfter zoveel groter kunnen worden, ik ben benieuwd naar alle progress die wij gaan doormaken en alle leuke nieuwe projecten die wij mogen maken.” – Monique, Developer Jedi Padawan

 

Onze tijd in ons huidige kantoor is bijna voorbij en dat sluiten we feestelijk af. Daarbij kijken we direct hoe we met een goede vuurdoop het nieuwe kantoor in kunnen trekken. Zo starten wij in januari met een hackaton waarin we nieuwe producten gaan maken voor zowel onszelf als onze klanten. We nemen de tijd voor nieuwe stappen en updates. Wat we precies in de hackaton gaan doen maken we binnenkort bekend. 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar ons nieuwe kantoor en naar de stappen die wij gaan ondernemen, dan ben je vanaf het nieuwe jaar welkom op ons nieuwe adres:

Kleine Kerkstraat 4, 4651 EV Steenbergen

 

“Een flinke upgrade voor onze nerdcave! ;)” – Joep, Jedi Grandmaster

 

Wil jij onze volgende stappen live meemaken? Wij houden je up-to-date over het nieuwe kantoor en onze nieuwe ontwikkelingen via Instagram en Facebook. Volg ons snel zodat je niks hoeft te missen!