Herken welke bedrijven jouw website bezoeken

Wij willen dat jij het maximale uit je website haalt. Om dit te doen, is het handig om meer te weten over wie je website bezoekt. Hiermee kan je controleren of je website de juiste mensen aantrekt of hem juist verder te optimaliseren op basis van wie hem bezoekt. Een partner die onze klanten hier al bij helpt is Leadfeeder. Omdat die tool voornamelijk internationaal gefocust is, zijn we opzoek gegaan naar eenzelfde soort tool met focus op Nederland. Dat is waarom we zo enthousiast zijn over onze nieuwe samenwerking met Leadinfo. Een Nederlandse tool die bedrijven van bezoekers herkent die op jouw website komen. Over deze bedrijven wordt allerlei handige informatie verzamelt die vervolgens wordt getoond in één overzichtelijk dashboard. Super handig en makkelijk dus!  

Dit is hoe het werkt

Als er een bezoeker op je website komt, gaat het Leadinfo algoritme direct aan de slag. Aan de hand van het IP-adres zoekt het naar informatie over het bedrijf van de bezoeker. Denk aan bedrijfsgegevens als branche, grootte van het bedrijf en waar het gevestigd is, maar ook email-adressen en LinkedIn profielen. Alle info die je nodig hebt om actief aan de slag te kunnen met je leads. Deze informatie wordt verzameld en geordend per bezoeker. Alle informatie wordt vervolgens getoond in een overzichtelijk dashboard.

Maar dit is niet waar Leadinfo stopt. Naast het verzamelen en duidelijk weergeven van de informatie, krijgt iedere bezoeker ook een leadscore. Een score die aangeeft welke leads het meest interessant zijn. Om deze score te bepalen wordt bijvoorbeeld gekeken naar of de bezoeker de website al vaker heeft bezocht of hoeveel tijd hij er doorbrengt. Hoe hoger de score, hoe interessanter de lead is. Zo krijg je een duidelijk beeld van welke leads echt interessant zijn en kun je meteen met de gegevens aan de slag. 

Hoe zit het met privacy?

Misschien vraag je je af of dit wel mag als gaat om privacy. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen over te maken. Leadinfo maakt alleen gebruik van open bronnen om de informatie vandaan te halen. Daarnaast wordt het IP-adres niet bewaard en wordt alleen de zakelijke informatie verstrekt aan gebruikers. Daarom is er geen sprake van privacyschending en is het helemaal legaal.

Enthousiast?

Dat Leadinfo een hoop te bieden heeft is duidelijk. Dan nu het mooiste: wij mogen onze klanten gratis kennis laten maken met deze handige tool. En extra fijn: het werkt meteen. Zodra we de tool geïmplementeerd hebben krijg je alle informatie over jouw bezoekers overzichtelijk binnen. Daarom hoef je geen moment te wachten voor je jouw website die boost kan geven.  

Leadinfo is een handige en waardevolle tool, maar er kan een moment komen waarop je toch besluit ermee te stoppen. Wat dan fijn is om te weten is dat de data die door Leadinfo verzameld is, na opzegging van jou blijft. Door de data te exporteren behoud je alle gegevens en kun je op ieder later moment nog aan de slag met de gegevens. Dit geldt ook voor de trial versie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Leadinfo jou te bieden heeft? Neem dan contact met ons op. We vertellen je er graag meer over! 🚀