Gratis SSL op iedere Lyfter website en webshop!

Gratis HTTPS versleuteling.

Alle Lyfter websites en webshops worden gratis voorzien van een HTTPS versleuteling. Dit is onderdeel van een grote update die we hebben doorgevoerd bij alle websites en webshops. Vanaf nu krijgt iedere website die wij hosten een gratis SSL-certificaat. Dit zorgt ervoor dat jouw website nu nog veiliger is.

Wat is SSL of HTTPS?

Met de techniek achter SSL zorgen we ervoor dat de verbinding tussen je website en browser veilig is en dat eventuele gegevens (bij bv. inloggen of bestellen) beveiligd verstuurd worden. Dit noemen we een beveiligde HTTPS verbinding, wat zorgt voor een betere privacybescherming voor zowel je bezoekers als jezelf. Zodra de HTTPS beveiliging op je website of webshop actief is zie je voor je domeinnaam ‘https://’ staan in plaats van ‘http://’ en zie je een klein groen slot met de tekst ‘veilig’ links naast je domeinnaam in je browser in de adresbalk.

Wat zijn de voordelen van SSL?

Je klanten weten dat ze je website of webshop kunnen vertrouwen en dat hun persoonlijke gegevens veilig zijn. Dat is niet alleen betrouwbaarheid bieden met het oog op privacy, maar ook erg klantgericht. Hoewel privacy natuurlijk erg belangrijk is, heeft een website met HTTPS nóg een groot voordeel. Website met HTTPS worden namelijk beter beoordeeld door Google, waardoor je beter gevonden zal worden!

Wat moet ik doen voor SSL?

Je hoeft helemaal niets te doen, wij regelen namelijk alles voor je. Daarbij zal er niets veranderen aan jouw website of webshop, maar zal de website een stuk moderner en veiliger zijn. Mocht je aanvullende informatie willen over SSL, dan kun je ons uiteraard altijd bellen of mailen!