Gefeliciteerd: je bent verhuisd!

Je vraagt je misschien af waar dit over gaat. En als we (nog) geen website van je hosten, kunnen we jou helaas ook niet feliciteren. Maar het grootste gedeelte van onze klanten wel. We hebben namelijk afgelopen jaar geïnvesteerd in nieuwe servers. En na lange tijd bezig te zijn geweest met het verhuizen van websites van de oude naar de nieuwe server is het eindelijk zover: alle websites zijn over! 

Nieuwe servers vinden wij als de tech-geeks natuurlijk super vet, maar jou zal het misschien wat minder zeggen. Daarom nemen we je graag mee in welke voordelen dit heeft voor jou. Eigenlijk zijn het meerdere servers die samenwerken als één. Daarom hebben we hem ook gewoon één naam gegeven: Ultron. Dat vonden we wel passend. 

In plaats van één server hebben we nu een groep servers die samenwerken als één. Zo bestaat Ultron nu al uit een aantal servers met ieder zijn eigen job. Samen zorgen ze voor optimale performance en schaalbaarheid naar de toekomst toe. 

 

Capaciteit

We zijn afgelopen jaren sterk gegroeid. We hebben veel websites gebouwd en hosten er dus ook steeds meer. Dat betekent dat er ook steeds meer van onze server werd gevraagd. Daarom werd het tijd om uit te breiden. Ultron is voorbereid op de toekomst. Hij kan zowel met ons als met jullie meegroeien. We kunnen hem namelijk makkelijk opschalen, mocht er meer ruimte nodig zijn. Zo zal Ultron in ieder geval voorlopig niet vol raken. Ook de oude server heeft met de verhuizing weer meer ademruimte gekregen. Zo zorgen we ervoor dat er de komende tijd meer dan genoeg capaciteit is om alle bezoekers op te vangen. 

 

Veiligheid

En niet alleen capaciteit is een belangrijk onderdeel voor goede hosting. Veiligheid is natuurlijk ook heel belangrijk. En ook daarin brengt Ultron nieuwe kansen en voordelen met zich mee. 

Zo maken alle acceptatieomgevingen nu ook gebruik van SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Wat het doet, is het voor mensen onleesbaar maken van gegevens die bijvoorbeeld verzonden worden van website naar server. Dit wordt gedaan door middel van versleuteling. Zo blijven alle gegevens beschermd en dus veilig. We streven dan ook altijd naar een zo hoog mogelijke score op internet.nl. Ook voor de websites waarvan we niet het domein beheren, maar daar hebben we wat minder invloed op. 

De websites die verhuisd zijn, hebben we ook meteen geüpdatet naar de meest moderne structuur. Dit zorgt niet alleen voor nog extra veiligheid, maar ook voor nog betere onderhouds- en doorontwikkelingsmogelijkheden. Door deze upgrade kunnen we bijvoorbeeld nog gemakkelijker gebruik maken van efficiënte server caching, zoals Redis Object Cache en Varnish cache. Dit zorgt ervoor dat je website nog sneller wordt. 

 

Ultron in action

We zijn de afgelopen tijd dus druk bezig geweest, maar het resultaat mag er zijn. Een vette, nieuwe server die veel voordelen met zich meebrengt voor ons en zeker ook voor jullie. Dus, bij deze: Gefeliciteerd met je verhuizing!

Michael kan je helpen aan een veilige website

Vragen?

Als het gaat over hosting kun je goed bij Michael terecht. Hij legt alles graag aan je uit en denkt mee in oplossingen. Voor andere vragen kan je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Stel je vraag!