Geen vacatures, gewoon altijd welkom 

Leuk dat je vrienden wil worden, maar mag ik eerst je CV even zien om te beoordelen of je het waard bent? Dit klinkt misschien wel heel direct of zelfs een beetje asociaal, maar dat is hoe een “standaard” sollicitatie procedure voor ons voelt. En dat is dus precies waarom we het niet zo doen. We leren je liever eerst kennen. Wat is je passie? Wat zijn je hobby’s? Marvel of DC? Je weet wel, de belangrijke dingen. Daarna kijken we graag samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.    

Hoe we groeien

We bestaan nu inmiddels meer dan 5 jaar. En in deze jaren zijn we al best aardig gegroeid: van met zijn tweeën op een zolderkamer naar een heel team op ons eigen kantoor in het centrum van Steenbergen. Maar dat groeien is altijd heel “organisch” gebeurd. Iemand is blijven hangen na het afronden van een stage of is gewoon binnen komen lopen. We hebben nog nooit een vacature uit hoeven zetten. En dat is hoe we ook hopen dat we verder mogen groeien. Niet geforceerd, maar op een heel organische manier.

“Na mijn studie werd ik direct door mensen getipt om bij Lyfter eens te gaan kijken. Hoewel er geen vacatures openstonden, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ze een open sollicitatie gestuurd. Ik werd uitgenodigd voor een kennismaking en daar was meteen een klik. Vervolgens zijn we eigenlijk heel open samen gaan kijken hoe mijn rol er binnen Lyfter uit zou kunnen zien. Inmiddels zit ik al bijna een jaar ontzettend goed op mijn plek.” – Anne 

Want groeien blijven we natuurlijk doen. We zijn een ambitieuze groep die groots droomt. Willen we dan een team van 50 man? Nee, niet per se. Maar een vriendengroep uitbreiden is natuurlijk altijd gezellig. Met nog meer mensen een passie kunnen delen krijgen we alleen maar energie van. Vacatures hebben we dus misschien niet, maar welkom ben je altijd. 

Dus: Heb je alle Star Wars films gezien, maak je graag mooie dingen, heb je zin in een lekkere kop koffie of een koud biertje? De deur is open. We zien je wel binnenlopen 🚀