Een veilige website, dat kunnen we regelen

De basis van een veilige website

Ken je internet.nl? Dit is een website waar je de veiligheid van jouw website kan testen. Het platform is een samenwerkingsverband van partijen uit de Internetgemeenschap en de Nederlandse overheid. Met 1 klik op de knop kun je hier jouw website testen op het gebied van moderne internetstandaarden en veiligheid. De tool checkt je website op een aantal categorieën en geeft advies waar de site verbeterd kan worden. Daarna wordt een score gegeven op basis van de punten die worden doorlopen. En hoe hoger de score, hoe beter natuurlijk. Een hoge score betekent dus een veilige website. 

100% Internet score

Wij vinden veiligheid belangrijk en streven daarom natuurlijk naar een zo hoog mogelijke score. En met succes: de websites die wij hosten en het domein van beheren scoren 100%! Daar worden we natuurlijk blij van. Websites waarvan wij het domein niet beheren, kunnen soms wat lager scoren. Dit heeft vaak te maken met de hosting of instellingen van het domein. In deze situatie geven we advies om zo hoog mogelijk te kunnen scoren.

Hall of fame

Naast dat je jouw website kan checken, is er ook een hall of fame, of eigenlijk meerdere: een voor websites, email, hosters en een kampioenen lijst. We vinden het dan ook super tof dat onze hosting partner Exonet in het lijstje met 100% compliant hosters staat. 

We zijn dus druk bezig met het optimaliseren en beveiligen van onze techniek en jullie websites. En het zien van zo’n 100% score maakt ons dan natuurlijk blij en hopelijk jou ook. Nieuwsgierig hoe jouw website scoort of te vinden is op de Hall of fame? Op internet.nl kun je jouw website simpel en snel checken.

Michael kan je helpen aan een veilige website

Wil jij ook een veilige website?

Meer weten over de 100% internet score of heb je gezien dat jouw website dit nog niet scoort? Wij helpen en adviseren je daar natuurlijk graag bij. Aan Michael heb je dan een hele goeie!

Neem contact op